Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Петков: След всички заклинания сме заедно, рамо до рамо (ВИДЕО)

Политика

Кирил Петков: След всички заклинания сме заедно, рамо до рамо (ВИДЕО)

Кирил Петков: След всички заклинания сме заедно, рамо до рамо (ВИДЕО) - Tribune.bg

„Това, което много ме радва, е, че включихме много нови хора в листите на „Продължаваме промяната - Демократична България“ (ПП-ДБ), коментира пред журналисти съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

Лидерите на ПП-ДБ Кирил Петков, Атанас Атанасов и Божидар Божанов днес внесоха документи за регистрация на листата на коалицията за 23-ти МИР-София, в която Петков е водач, Атанасов е втори, а Божидар Божанов – седми.

„След всички заклинания, ето появяваме се рамо до рамо, обединени, с ясна визия, че ще работим за бъдещето, за младите семейства, за младите хора“, каза Кирил Петков.  Той посочи, че в листите им има хора от граждански групи – Красимира Величкова, граждански активист, и от различните етноси. Водачът в Кърджали ще бъде Себахтин Гьокче от турския етнос, както и ще имаме Оханес Паникян от арменския етнос“, отбеляза Петков. „Нашата коалиция цели да покрие максимално много от българските граждани и техните интереси с визия за бъдещето“, каза той.

„Винаги играем за първо място“, заяви още Кирил Петков в отговор на въпрос.

Във връзка с това, че съпредседателите на „Продължаваме промяната“ водят по две листи, а лидерите от „Демократична България“ - нито една, съпредседателят на ДБ и председател на ДСБ Атанас Атанасов коментира, че няма никакъв замисъл в това.

И на миналите избори, и на по-миналите избори бях втори в 23-ти МИР, това е моят район, така че в това няма никакъв замисъл, заяви той. По-важно е да се борим за това да променим България и да ѝ дадем бъдеще, и ние имаме план за това, каза Атанасов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети